Kirjoittajan arkistot:Riitta

Pikkujoulut / Avoimet ovet la 2.12.2017

Hirnuvan Hevosen pikkujoulut / Avoimet ovet la 2.12.2017 klo 12-15, Tervetuloa! 🙂

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Pikkujoulut / Avoimet ovet la 2.12.2017

Syyslomalla ponipäivä!

Syyslomaviikon torstaina 26.10. klo 10 – 14.30 on heppahöperöitten ponipäivä! Hoidamme ja käsittelemme poneja & hevosia. Päivä on tarkoitettu 7-vuotta täyttäneille. Päivään mahdollista saada sisarale – 10%. Kysy lisätietoja Riitalta!

Kategoriat: Tallilla tapahtuu! | Kommentit pois päältä artikkelissa Syyslomalla ponipäivä!

Kepparikerho alkaa 19.10.2017

Torstai-iltaisin 19.10. (ei syyslomalla) alkaen kokoontuu heppakerho, jossa puuhaillaan paljon keppareitten kanssa. Hoidamme ja käsittelemme myös oikeita poneja. Kerho on tarkoitettu 7 vuotta täyttäneille. Kerhoon on mahdollista saada sisaralennusta, -10%. Kysy lisätietoja Riitalta!    

Kategoriat: Tallilla tapahtuu! | Kommentit pois päältä artikkelissa Kepparikerho alkaa 19.10.2017

Kesätapahtuma la 10.6.!

Kasvuyhteisö EloMylly ry. Järjestää: Lauantaina 10.6. klo 12-15 KOKO PERHEEN ULKOILU- JA LEIKKIPÄIVÄ Tervetuloa viettämään kesäistä iltapäivää Myllykankaan perinnetilalle perheen yhteisten leikkien ja liikunnan merkeissä, tilan eläimiäkään unohtamatta. Haastakaa itsenne ja toisenne perinneleikki-rastiradalla ja viettäkää hauska ja hoivaava tuokio lapsen … Lue loppuun

Kategoriat: Tallilla tapahtuu! | Kommentit pois päältä artikkelissa Kesätapahtuma la 10.6.!

Uudet nettisivut

Uusien nettisivujen tekeminen on alkanut! Sivujen rakenne muuttuu paremmin mobiililaitteita tukevaksi ja lisänä tulee paljon muutakin uutta kivaa!

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet nettisivut

Heppakerho alkaa tammikuussa!

Heppakerho 6-14 -vuotiaille alkaa tiistaina 31.1.2017 ! Harjoittelemme hevosen hoitamista, käymme läpi varustamisen ja ratsastamisen perusasioita sekä harjoittelemme helpon kouluradan ohjelmaa maastakäsin. Kerhossa ei anneta varsinaista ratsastuksen opetusta, vaan tarkoitus on leikkien ja harjoitusten avulla opetella hevosen hoitoa, varustamista ja ratsastuksen perusteita. … Lue loppuun

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Heppakerho alkaa tammikuussa!

Pikkujoulut / Avoimet ovet 3.12.2016

Hirnuva Hevonen järjestää Pikkujoulut / avoimet ovet la 3.12.2016 klo 12-15. Ohjelma tarkentuu vielä, mutta suunnitteilla mm. talutusratsastusta ja keppihevoskisat. Tervetuloa!

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Pikkujoulut / Avoimet ovet 3.12.2016

Nyt myös Smartum setelit käyvät maksuvälineenä

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä 19.9.2016 lähtien! Muistathan kuitenkin kertoa seteleistä ennen maksutapahtumaa. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa vaihtorahaa.                       

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt myös Smartum setelit käyvät maksuvälineenä

Ratsastusta myös perheen pienimmille!

Hirnuva Hevonen haluaa tarjota ihania eläinelämyksiä myös perheen pienimmille. Ryhmätunnille ikäraja on 8 vuotta, mutta yksilöohjaus sopiikin parhaiten pienille. Hevosen hoitamista ja talutusratsastusta, kokonaiskesto 45 min on juuri sopiva vasta-alkajille ja pienille lapsille. Kysy lisätietoja ja varaa aika!

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Ratsastusta myös perheen pienimmille!