Hevoset

Rava 

Ravauska, s.-98
Lempeä suomenhevostamma joka osaa hurmata kaikki! Pehmeät liikkeet istua ja on NIIN paras polle sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan. Osaa itkeä yksin jäädessään, huutelee välillä myös lasten perään.  The Hirnuva Hevonen.  Säkä n. 154 cm.

GoljaGolja,

Vuonohevosruuna jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta! Välillä keskittyy hirviin niin kovin, ettei muuhun pysty, mutta onneksi alkaa jo tottua niiden olemassaoloon. Perso herkuille!

 

 

 

Tumppu

Tumppu, 

Lehmänhermoinen lv-ruuna joka välillä puhisee mitä ihmeellisimmille asioille, mutta yleensä ei hetkahda mistään. Kiltti ja nöyrä, välillä mieluusti jo laiskottelisi. Entinen kilpaurheilija, nykyinen rento reiska.

 

mää syön ny!

Ekebo Ikaros, ”Uljas musta”, s. -02
Uljas on shettisruuna, joka mieluusti keskittyy lähinnä syömiseen, minkä huomaa herran vatsanseudulta. Työskentely on Uljaan mielestä vähintäänkin toisarvoista jos ei jopa kokonaan turhaa. Tykkää rapsutuksista ja kehuista yli kaiken! Säkä n. 85 cm.


 

 

 

Lunda’s Wizita, s. -07
Pulla on rohkea shettistamma joka tuli ja hurmasi Uljaan. Parivaljakko on kuin paita ja peppu, vaikka Pullalle kelpaisi myös hevosseura. Pullalla voi ajaa ja ratsastaa. Tasaisen rauhallinen Pulla on kaikenlisäksi vielä toosi nätti!

Veke

Harmin Veikko, ”Veksu – Poksu” s. -13
(e. Harmiton, i. Voiveikko)
Omakasvatti. Ajo-opetettu ja ratsun alkeita suunnitellaan. Perusjärkevä suomenhevosruuna, tavoitteena monipuolinen harrastehevonen. Ei tuntikäytössä.

 

 

 

 

Liikun Vihuri, ”Vihtori”, s. -06

Nimensä mukaisesti, liikkuu eikä meinaa (kts. kuva)! Kompakti ratsupaketti, yllättävänkin keveä edestä. Aina korvat tötteröllä, yhteistyöhalu aivan mieletön, suorittaja. Joskus turhankin herkkä käsitellä.
Piensuomenhevosruuna, ei tuntikäytössä.

 

 

 

****************************************************************************

Tallin aiempia hevosia:

Bambin letit
 

 

 

 

Bambi Bambiino, s. -00
**************************************************

HarmaaHarmaa auringossa


Dancing Queen
, s. -05

**************************


In Memoriam:

Harmiton, 1996 – 2016
Harmi

 

 

 

 

 

***************************************************
Juuso-Poika, 1991 – 2011