Hevosystävän alkeiskurssin pilotoinnit* alkavat syyskuussa 2020

Hevosystävän alkeiskurssilla opettelemme olemaan läsnä hevosen kanssa. Näin harrastamisesta tulee turvallista ja miellyttävää sekä opimme koko ajan lisää niin hevosista yleensä kuin juuri siitä hevosesta, kenen kanssa olemme. Opimme huomaamaan hevosten tavan kommunikoida ja saamme mahdollisuuden osallistua vuoropuheluun. On tärkeää oppia ymmärtämään hevosta lajina ja yksilönä. Tämän ymmärryksen myötä hevosharrastus saa täysin uuden ulottuvuuden.

Tarkista kurssin ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan!

* Pilotoimme siis mm. ajankäyttöä (ehdimmekö tunnissa niitä asioita mitä olen ajatellut), ryhmän kokoa (montako ryhmäläistä voin ottaa) ja kurssin kestoa (montako kertaa / tuntia kurssin tulisi kestää). Ja toivottavasti saan uusia ideoita Teiltä kurssilaisilta, mitä olisi hyvä mahduttaa mukaan ja miten toteuttaa asioita?

Scroll to top