Kohtaamispaikka hevostallilla

Maksuton matalan kynnyksen hyvinvointia lisäävä hevosavusteinen palvelu – kohtaamispaikkana hevostalli alkaa toukokuussa 2024 Myllykankaan perinnetilan miljöössä, Hirnuvan Hevosen tallilla.

“Parhaimmillaan ihmisten välinen kohtaaminen on terapeuttista dialogia.” – Teologian tohtori ja psykoterapeutti Lassi Pruuki

Hevosten kanssa käyty vuorovaikutus parantaa tutkitusti itsetuntemusta, tunnetaitoja, auttaa elämänhallinnassa ja tuottaa iloa.

Kohtaamispaikkana hevostalli -toiminnassa pääset kokemaan ihmisten välisen aidon kohtaamisen lisäksi ihmisen ja hevosen välistä vuorovaikutusta sekä tarkkailemaan hevosten keskinäistä vuorovaikutusta.

Kohtaamispaikkana hevostalli -toiminta on vapaamuotoista, rentoa yhdessäoloa ja pysähtymistä itsen äärelle. Tarjolla on keskustelua, yhdessäoloa ja oivalluksia.

Tule rohkeasti tutustumaan hevosten vuorovaikutustapaan ja samalla itseesi, ota vastaan hetken hengähdys ja irtautuminen arjesta. Mukaan toimintaan tarvitset rennot, itsellesi mukavat ja lämpimät vaatteet, sillä ulkona tuulessa tulee yleensä aina kylmä. Kosteutta kestävät jalkineet, ripaus rohkeutta sekä iso annos uteliaisuutta ovat plussaa. Aiempaa hevoskokemusta et tarvtse, ja hevosiin koskeminen/käsittely on täysin vapaaehtoista. Kohtaamisten aikana sinulla on mahdollisuus osallistua myös tallin arkipuuhiin.

Muistathan ilmoittautua etukäteen Riitalle, p. 050 381 9014, paikkoja rajoitetusti!

su 19.5. klo 18-19 Ensimmäinen kerta!
su 26.5. klo 18-19

Turva – Myötätunto – Ilo

Voit käydä lukemassa lisää kohtaamisesta YLE:n sivuilta: Läsnäolon-aakkoset.

Scroll to top