Hevosystävä-tunnit

Haluatko nauttia hevosen seurasta, kiireettömästi? Opetella ymmärtämään hevosta, löytää yhteisen tavan kommunikoida ja saada uuden ystävän?

Jos annat mahdollisuuden, ystävämme hevonen voi auttaa sinua löytämään itsesi ja ymmärtämään, kuinka tärkeitä ovat itseilmaisun ja kuuntelemisen taidot. Niistä syntyvät vuorovaikutustaidot, joita tarvitsemme elämässämme. Jokainen hevonen on luonnostaan kyseisten taitojen mestari, täytyy vain löytyä halua kuunnella ja taitoa ymmärtää. Opettele kanssani alkeet ja voit halutessasi jatkaa harjoituksia myös itsenäisesti.

Kenelle?
Hevosystävä-tunnit sopivat iästä riippumatta kaikille hevoshulluille tai niiksi haluaville, mutta myös itsensä etsijöille ja ennen kaikkea niille, jotka haluavat kokea hevosen kanssa jotain erilaista. Alle 6-vuotiaat täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

Mitä teemme?
Hoidamme ponia / hevosta, harjoittelemme hevosen kieltä ja tutustumme hevosystävään. Voimme opetella hevosen käsittelyä, tehdä irtotyöskentelyä kentällä tai opettaa hevoselle erilaisia taitoja. Toiminta keskittyy hevosen käyttäytymisen ymmärtämiseen ja oman toiminnan peilaamiseen. Harjoittelemme siis tunne- ja kehotietoisuutta, mielen- ja kehonhallintaa, vuorovaikutustaitoja, keskittymistä sekä läsnäoloa.

Vinkki:
Loistava lahjaidea! Anna lahjaksi hevosystävä-tunti ja voit olla varma, ettei kokemus jätä kylmäksi.

Hevosystävä-tunnit onnistuvat myös luonasi, oman tai hoitohevosesi kanssa.

Ota yhteyttä!

Tmi Hirnuva Hevonen

Lukkaroistentie 326a
86400 Vihanti

p. 050 381 9014

info(@)hirnuvahevonen.fi

Y-tunnus: 2016362-4

Avoinna sopimuksen mukaan.

Scroll to top