Hevosystävän alkeistunnit ja -kurssi

Hevosystävän alkeiskurssilla opettelemme olemaan läsnä hevosen kanssa. Näin harrastamisesta tulee turvallista ja miellyttävää sekä opimme koko ajan lisää niin hevosista yleensä kuin juuri siitä hevosesta, kenen kanssa olemme. Opimme huomaamaan hevosten tavan kommunikoida ja saamme mahdollisuuden osallistua vuoropuheluun. On tärkeää oppia ymmärtämään hevosta lajina ja yksilönä. Tämän ymmärryksen myötä hevosharrastus saa täysin uuden ulottuvuuden.

Kurssi on sisältään kaikille ikäryhmille samanlainen, mutta toteutus, ajankäyttö ja "tiedon syvyys" voivat hiukan poiketa toisistaan.

Kenelle?
Nimensä mukaisesti hevosystävän alkeistunnit ja -kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa alusta ja löytää hevosesta ystävän, jonka kanssa monipuolinen harrastaminen on miellyttävää, puolin ja toisin.

Alkeiskurssi on ryhmässä tapahtuvaa oppimista. Halutessasi voit saada myös yksilöopetusta, kysy juuri sinulle räätälöityä pakettia! Voit myös ottaa kaverisi mukaan ja järjestetään teille yhteinen kurssi, teidän aikatauluun sopivaksi.

Mitä teemme?
Tutustumme hevoseen lajina ja yksilönä,  harjoittelemme hoitamista ja hevosen kanssa olemista. Opettelemme kommunikoimaan hevosen kanssa; kuuntelemaan ja "puhumaan hevosta". Kurssin sisältö.

Mitä, Ketä & Milloin?
Pilottiryhmät starttaavat:

Tiistaisin, alk. 8.9.                 Lapset 7-9v            *täynnä*
Keskiviikkoisin, alk. 9.9.      Lapset 10-12v
Nuoret 12-14v
Aikuiset
"Tädit" ♥

Vinkki:
Ensimmäinen ryhmä on pilotti eli kokeiluryhmä. Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta? Pilotti-ryhmäläiset saavat reilun alennuksen kurssista, joten hyödynnä etusi ja osallistu! Jos sinulle ei vielä löydy sopivaa ryhmää, ehdota omaa!

Pilotoimme siis mm. ajankäyttöä (ehdimmekö tunnissa niitä asioita mitä olen ajatellut), ryhmän kokoa (montako ryhmäläistä voin ottaa) ja kurssin kestoa (montako kertaa / tuntia kurssin tulisi kestää). Ja toivottavasti saan uusia ideoita Teiltä kurssilaisilta, mitä olisi hyvä mahduttaa mukaan ja miten toteuttaa asioita?

Ota yhteyttä!

Tmi Hirnuva Hevonen

Lukkaroistentie 326a
86400 Vihanti

p. 050 381 9014

info(@)hirnuvahevonen.fi

Y-tunnus: 2016362-4

Avoinna sopimuksen mukaan.

Scroll to top