Hevosystävän alkeiskurssit

Hevosystävän alkeiskursseille yhteistä on läsnäolon opetteleminen, yhdessä hevosen kanssa. Näin harrastamisesta tulee turvallista ja miellyttävää sekä opimme koko ajan lisää niin hevosista yleensä kuin juuri siitä hevosesta, kenen kanssa olemme. Opimme huomaamaan hevosten tavan kommunikoida ja saamme mahdollisuuden osallistua vuoropuheluun. On tärkeää oppia ymmärtämään hevosta lajina ja yksilönä. Tämän ymmärryksen myötä hevosharrastus saa täysin uuden ulottuvuuden.

Lisäksi alkeet voi jakaa eri aihepiireihin, kuten yhdessäolo hevosen kanssa sekä eri tavat työskennellä ja harrastaa yhdessä hevosen kanssa. Ratsastaminen, maastakäsittely, ajaminen, kouluttaminen, ym. alkavat aina alkeista, joihin sisältyy hevosen tuntemisen lisäksi myös oman keho- ja mielitietoisuuden herättelyä ja tunnistamista.

Kurssi on sisältään kaikille ikäryhmille samanlainen, mutta toteutus, ajankäyttö ja "tiedon syvyys" voivat hiukan poiketa toisistaan.

Kenelle?
Nimensä mukaisesti hevosystävän alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa alusta ja löytää hevosesta ystävän, jonka kanssa monipuolinen harrastaminen on miellyttävää, puolin ja toisin.

Kurssi on lähtökohtaisesti ryhmässä tapahtuvaa oppimista. Halutessasi voit saada myös yksilöopetusta, kysy juuri sinulle räätälöityä pakettia! Voit myös ottaa kaverisi mukaan ja järjestetään teille yhteinen kurssi, teidän aikatauluun sopivaksi.

 

Uusi alkeiskurssi alakouluikäisille on alkamassa 2.4.2024! Lue lisää ja ilmoittaudu Riitalle.

 

Ota yhteyttä!

Tmi Hirnuva Hevonen

Lukkaroistentie 326a
86400 Vihanti

p. 050 381 9014

info(@)hirnuvahevonen.fi

Y-tunnus: 2016362-4

Avoinna sopimuksen mukaan.

Scroll to top